15.5.2008

Unelmakämppä

Asunnonvaihtoprojektini oikeastaan lähti liikkeelle, kun bongasin netistä kivan kämpän. Eilen kävin asuntoesittelyssä katsomassa kyseistä asuntoa.

Asunto oli oikeastaan juuri sellainen kuin ajattelinkin sen olevan. Kyseessä oli hyväkuntoinen kaksio Tampereen keskustassa. Pohjaratkaisu ja pintamateriaalit olivat mieleisiäni. Sauna, parveke ja parkkipaikka autollekin oli. Sijainti ei paljoa keskeisempi voi olla, kun kämppä oli aivan Stokkan vieressä.

En vielä eilen uskaltanut jättää tarjousta, kun oma kämppäni on vielä myynnissä ja pankilta ei ollut vielä tullut lainapäätöstä. Olisi pitänyt jättää tarjous. Katsomani kämppä ei ole enää myynnissä.

Tänään tuli pankilta positiivinen lainapäätös ja huomenna on asuntoni ensimmäinen näyttö. Toivottavasti saan kämpän nopeasti kaupattua, sillä bongasin jo netistä toisen hyvän kämpän. Oikeastaan aika samanlainen, kun aluksi haaveilemani, paitsi hieman isompi ja parveketta ei ole.

Epäilenpä silti, että asuntoni myynti saattaa kestää, sillä talonyhtiössäni on kaksi muutakin asuntoa myynnissä. Eipä kai tässä kiirettä, valmiissa maailmassa.

Ei kommentteja: