4.9.2008

Muutto

Muutto on nyt sitten kohtuu onnellisesti ohi. Se oli paljon raskaampi operaatio kuin olin kuvitellut. Ilmeisesti tavaraa on kertynyt viimeisen neljän vuoden aikana aika paljon lisää, sillä muistaakseni edellinen muutto oli paljon helpompi.

Avaimet uuteen asuntoon sain lauantaina ja sunnuntaiaamuna aloitimme muuton. Muutto alkoi olla valmis iltayhdeksältä ja ajoin muuttoapulaiset kotiin ja palasin siivoamaan. Huomasin kuitenkin, että irtaimistoa oli kaapeissa vielä vaikka kuinka paljon. Lastasin auton täyteen ja siivosin puoleen yöhön saakka. Oli pakko lopettaa sillä seuraavana aamuna oli ensimmäinen päivä uudessa työssä.

Seuraavana iltana palasin viimeistelemään siivousta. Puoleenyöhön taas meni, mutta tuli onneksi valmiiksi. Kamaa oli vielä autollinen ja osa siitäkin on vielä autossani sillä ylimääräistä energiaa ei pahemmin ole ollut kuin pakollisiin kuvioihin.

En kyllä tajua miksi muutto vei niin kauan. Kaikki piti olla kunnossa. Laatikoita oli ja pakannut olin etukäteen lähes kaiken. Hävitin paljon roskaa jo etukäteen. Portaita pitkinkään ei tarvinnut kuljettaa muita tavaroita kuin sånky. No se täytyy myöntää, että pakettiauto taisi olla liian pieni ja siivous olisi pitänyt aloittaa jo ennen muuttoa. Enemmän tavaraa olisi voinut hävittää.

Onneksi muuton venyminen ei haittaa tilalleni muuttavia, sillä he aloittavat muuttonsa vasta ensi viikonloppuna.

Kaikenkaikkijaan täytyy sanoa, että en suosittele muuttoa ja aloittamista uudessa työssä peräkkisinä päivinä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta on se, että asunnossasi on aina liian vähän säilytystilaa. Mutta annas olla muuton koittaessa. Komeroita on satamäärin ja joka komerossa niin paljon tavaraa, että tarvitset rekka-auton tyhjentämään edes sen pienimmän.
Kun kaikki on viety, niin vielä senkin jälkeen löytyy pari ennen löytämätöntä salakaappia täynnä outoa tavaraa.
Iisi

Rivitutkija kirjoitti...

Joo, juuri näin kävi! Ja nyt mä mietin, että minne sen kaiken tavaran saan laitettua.