9.9.2008

Säätöä

Olen vähän miettinyt mitä tämän blogin kanssa tekisin, nyt kun en enää ole yliopistolla töissä, enkä ole tutkija, enkä tutkimuksellisissa tehtävissä.

Uusi työ vaikuttaa väkisin myös vähän sisältöönkin. Tulee mietittyä vähän tarkemmin miettiä mitä voi kirjoittaa ja mitä haluan kirjoittaa vaikkapa mielenkiintoisista teknologioista ja tuotteista. Kyse on enemmän omasta halusta olla varovainen kirjoittamisen suhteen kuin siitä, ettei oikeasti saisi.

Yksi vaihtoehto oli, että jos perustaisin ihan omalla nimellä blogin ja kertoisin siinä niin avoimesti kuin firma sallii missä olen töissä ja mitä teen. En ole ehkä vielä ihan valmis noin avoimeen toimintaan, päätinkin siis jatkaa vielä tällä konseptilla. Päivitysväli saattaa jatkossakin olla tällainen kohtuu harva, niinkuin koko kesän on ollut.

Keksin uudeksi nimeksi blogille "Tuotteita ja kehitystä". Ei se nyt kovin iskevä ole eli ehdotuksia otetaan vastaan. Lisäksi päivitin sivupalkkiin disclaimerin. Tässä blogissa esittämäni mielipiteeni ovat siis omiani, eikä niitä kovin tosissaan kannata ottaa.

Ei kommentteja: