31.12.2007

Hyvää Uuttavuotta!

Vuosi on sitten takanapäin. Sitä voisi vaikka katsoa taakseppäin ja miettiä miten sitä tuli taas vuosi elämästä käytettyä.

Vuoden ehdoton kohokohta ja onnistuminen oli Bostonin reissu. Reissu oli monella tapaa onnistunut. Jo pääsy reissulle oli hyvä uutinen, sillä se tarkoitti, että olen voittanut professorini luottamuksen. Mielestäni saimme reissun aikana tehtyä halutut asiat ja luotua hyvät välit paikallisiin. Näin New Yorkin, Bostonin ja vähän muuta itärannikkoa ja viihdyin reissussa mainiosti. Ehdottomasti haluan vielä useasti käydä Atlantin toisella puolella.

Reissun jälkeinen syksy taas on mennyt tutkimuksen osalta aivan penkin alle. Oikein mitään kunnollista ei ole syntynyt. Onneksi näyttää sentään siltä, että Bostonin reissu olisi poikimassa jatkoprojektia, joten ei sentään tarvitse työsuhteesta murehtia.

Vuoden aikana lähisukulaisille tapahtui sekä oikein onnellisia, että oikein onnettomia tapahtumia. Tunteellisesti siis pientä vuoristorataa. Sukulaisten tapahtumia lukuunotattamatta, elämäni tuntui olevan aika hiljaista. En oikein mitään uutta ole tehnyt. Kaikki muut tuntuvat perustavan perheitä, saavan lapsia ja muuttavat isompaan tai hienompaan taloon. Taitaa olla pientä kolmenkympin kriisiä ilmassa.

Tämän blogin perustaminen oli mukava juttu. Kirjoittaminen on tosiaan hyvää terapiaa ja lukijoita on ollut sentään sen verran, että kirjoittaminen tuntuu mielekkäältä. Blogiin olen nyt kirjoittanut 98 kirjoitusta ja Sitemeterin mukaan vierailuja on ollut 3001 kappeletta.

Vielä muutama sana kissoista. 14-vuotias vanha karvanaama saapui luokseni hoitoon alkukesällä. Alkuun vanha kissa murisi ja sähisi omalle kissalleni, mutta pikkuhiljaa kaverit tottuivat toisiinsa. Nyt kaksi punaista burmaani ovat jo ylimmät ystävykset. Kissat pesevät toistensa turkit, leikkivät keskenään ja nukkuvatkin vierekkäin. Punnitsin kissat eilen. Nyt painoa on kummallakin 6kg. Toisin kuin ihmiset, kissat näemmä saattavat jopa laihtua joululoman aikana!

(Sivuhuomautus; nyt epäilen tehneeni ennen lomia punnituksessa jonkin virheen, sillä ennen lomia punnitsin painoiksi 6.3kg ja 6.7kg, enkä usko että kissa on laihtunut 700g viikossa.)

Ei kommentteja: