5.3.2008

Kaupoilla

Olin eilen kävelemässä töistä kotiin keskellä tuiskua kun muistin, että pitää ostaa kissanhiekkaa. Kaksi kissaa kuluttaa hiekkaa valtavat määrät. Onneksi auton avaimet olivat valmiiksi taskussa. Niinpä kävelin suoraan autolle. Auton putsaamiseen kaikesta kertyneestä lumesta meni aika lailla aikaa, sillä viimeisenä parina päivänä on tuota lunta tullut kiitettävät määrät.

Kävin hakemassa eläinkaupasta 15kg hyvää kissanhiekkaa (siis sellaista joka ei haise edes kerätessä paakkuja roskiin). Päästyäni autoon ajattelin, että samalla kun olen kerrankin autolla liikkeellä voisin käydä kaupassa.

Ajelin Hervannan Duo -kauppakeskuksen parkkihalliin. Kuten monessa muussakin parkkihallissa on täälläkin otettava automaatista lippu, ennen kuin pääsee portista halliin sisään. Automaatin vierässä huomasin, että sivuikkuna on vielä niin jäässä, ettei se aukea. Paketin vähän taakseppäin, jotta sain oven aukeamaan niin, että sain lipun automaatista. Puomi aukeni ja kerkesin juuri päästä puomin alle autoineni kun puomin edessä oleva autohallin liukuovi laskeutui eteeni. En sentään törmännyt siihen. Vähän aikaa odotin, mutta ovi ei auennut. En keksinyt muuta ratkaisua kuin peruttaa ja yrittää uudelleen. Peruutin automaatin kohdalle ja otin uuden pysäköintilipun ja puomi aukesi. Ajoin sen alle, mutta liukuovi ei vieläkään auennut. Peruutin taas automaatin kohdalle ja ihmettelin vähän aikaa, että mitä tässä voi tehdä. Tietenkin takanani alkoi jo olla jonoa. Onneksi joku oli tulossa ulos hallista ja sen takia liukuovi aukesi. Salaman nopeasti nappasin uuden lipun automaatista ja kaahasin halliin sisään.

Päätin sitten ostaa kokonaisen korin olutta. Eihän sitä tiedä koska sitä uudestaan pääsee autolla olutta ostamaan.

Ei kommentteja: