18.3.2008

Uusi telkku

Vuosi sitten tilasin videotykkini ja luovuin putkitelevisiosta. Samalla päätin, että ostan taulutelevision kun kaapeliverkon digivirittimellä varustetut mallit alkavat olla kohtuullisesti hinnoiteltuja. Joulun jälkeen hinnat ovat vaikuttaneet kohtuullisilta ja päädyin tilaamaan 32 tuumaisen Sonyn. Pääsyynä oli se, että televisiossa on sekä kaapeliverkon, että antenniverkon virittimet ja hinta oli kohtuullinen.

Aion myös hypätä teräväpiirtoaikaan ja tilata Playstation 3:sen. Videotykin ostosta saakka on ollut selvää, että heti kun on järkevää siirryn jompaa kumpaa teräväpiirtoformaattia käyttämään. Nyt on selvää, että Bluray on voittanut formaattisodan HD-DVD:tä vastaan ja ymmärtääkseni PS3 on tällä hetkellä hinta-laatusuhteeltaan paras Bluray-toistin. Odotan vielä pari päivää ennenkuin teen tilauksen, sillä huhuttu 399E hintainen paketti, joka sisältää itse konsolin ja kolme leffaa kiinostaisi. Jos tuota ei tule Suomeen tällä viikolla niin anti olla, tilaan sitten pelkän konsolin.

Televisio tuli tänään ja olen aika tyytyväinen hankintaani. Kuvanlaatu on hyvä ja on mukava, että erillistä digiboxia ei tarvita.

Ei kommentteja: