7.2.2008

iMac kaatuiKuten kuvasta näkyy iMac kaatui.

Olin juuri katsomassa telkkua, kun huomasin kissan valmistelevan hyppyä, kerkesin vain huutaa "Eeeei..", kun kissa hyppäsi. Kissa jostain syystä kuvitteli voivansa hypätä iMacin päälle. Hyppy sinänsä onnistui. iMacin päälle laskeutuminen taas ei. No onneksi sekä kissa, että iMac ovat kunnssa. Ei voinut kuin nauraa. Tilanne oli niin koominen. No eipä tolle kissalle voinut olla edes vihanen. Siinä määrin hölmistyneeltä se näytti epäonnistuneen hyppynsä jälkeen.

3 kommenttia:

-Niina- kirjoitti...

Meidän Nuppu, Bitin siskopuoli, on vankka putkinäyttöjen kannattaja. Vähän aikaa oli käytössä litteä näyttö, emäntä ei pitänyt kuvasta ja Nuppu ei pitänyt nukkumapaikan puutteesta. Minä myös näin tuon epäonnistuneen litteälle näytölle laskeutumisen livenä, tilanne ON aika koominen...
Putkessa vara parempi!

-Niina- kirjoitti...

http://www.ninellis.com/putki.jpg

Rivitutkija kirjoitti...

Hyvä kuva!

Kuvaputkinäytön päällä on kyllä helpompi kissan nukkua kuin lättynäytön. Siinä on tietenkin mukava lämmin paikka. Aika moni perheen kissoista on jossain vaiheessa harrastanut tuota TV:n tai monitorin päällä nukkumista.

Toinen etu on se, että kuvaputkinäytön kanssa tuntuu turvallisemmalta, kun kissa lähtee metsästämään jotain ruudulta. Littunäyttö ei varmaan kissan kynttä oikein kestäisi.

Mulla ei ole nyt vuoteen enää ollut kuvaputkia, mutta ehkäpä tuo hyppy tuli vanhasta muistista, nimittäin samalla paikalla mulla oli vielä vuosi sitten TV, joka luonnollisesti oli yksi parhaita nukkumapaikkoja.