21.11.2007

Kahvitauko

Tuli käytyä alakerrassa iltapäiväkaffella naapurifirmassa töissä olevan kaverin kanssa. On kivaa, kun talossa käymässä olevat kaverit tulevat yllättäen toimistolle morjestamaan. Yleensä olenkin ollut valmis lähtemään alakertaan kahville.

Olen siinä mielessä vähän tylsä tyyppi, että tykkään todella paljon puhua työasioistani. Yritysmaailmassa työskennellessäni minua hieman ärsytti se, että jouduin miettimään tarkkaan mitä saatoin sanoa kenellekkin ja mitä ei missään nimessä saa sanoa julkisesti (ei edes anonyymisti). Yksityisellä puolella oli turvallisempi olla hiljaa, kuin sanoa yhtään mitään mistään mielenkiintoisesta asiasta.

Nyt yliopistolla voin aika vapaasti kertoa mitä tutkin ja mitä mieltä olen mistäkin asiasta. Ongelmana on vain se, että en oikein vieläkään osaa kansantajuisesti selittää muutamalla lauseella mitä teen ja mitä iloa siitä on.

Avoimmus oli ehdottomasti yksi tärkeimmistä syistä miksi tulin töihin yliopistoon.

Blogin päivitystä

Tein blogiin vähän muutoksia näin iltapäivän kuluksi. Muutin vähän blogin väritystä ja layouttia. Ei taida edes näyttää paremmalta kuin ennen. Tarkoitus olikin vain vähän personoida tätä, sillä aikaisempi väritys oli suoraan yksi default-vaihtoehdoista. Poistin blogirullani sivupalkista, mutta blogirullaani pääsee edelleen katsomaan sivupalkin "näitä seuraan"-linkin kautta. Lisäksi tein flickriin kuvagallerian, jonne tulen parhaita kuviani lisäilemään. Sivupalkissa näkyvät tuoreimmat kuvat galleriastani.

Ei kommentteja: