28.1.2008

Sotkua

DSC_0010.JPG


Vanhempi kissa on aiheuttanut viime aikoina vähän normaalia enempi sotkua.

Kissan lempipaikka on vahvistimen päällä. Siinä on mukavan lämmintä makoilla ja näkee helposti mitä talossa tapahtuu. Siinä kissa eräänä arkipäivänä viime viikolla lepäili kaikessa rauhassa ja yht'äkkiä puklasi siihen vahvistimen päälle. Onneksi huomasin heti eikä mitään mennyt itse laitteeseen sisään.

Perjantaiyönä nukuin vähän huonosti. Heräsin juomaan vettä kolmen maissa yöllä. Kissa kävi samalla vähän nakertamassa purtavaa keittiössä. Juuri kun olin nukahtamassa kissa hyppäsi sänkyyn ja kerkesi tyynylle saakka kunnes puklasi tyynyltä patjan nurkkaan. No lakanat pesuun ja nukkumaan. Sekä kissa ja isäntä nukkuivat hieman heikosti loppuyön.

Juuri kun olin tänä aamuna lähdössä töihin, löysin eteisen matolta kissan oksennuksen. Eteisen matto olikin jokseenkin viimeinen matto, jossa ei mitään outoja läikkiä aikaisemmin ollut.

Se on hämmästyttävää, että sotkua tulee yleensä juuri silloin kun olisi kiire tai väsyttää. Ja miten ihmeessä lähes aina sotku osuu matolle?

2 kommenttia:

-Niina- kirjoitti...

Vanhuus ei tule yksin. On kiva sotkea kun joku muu joutuu siivoamaan...

Rivitutkija kirjoitti...

No niinpä. Nyt viikkoon ei ole onneksi tullut lisää sotkua, kun muutin ruokkimisrytmiä niin että ruokin useammin, mutta vähempi kerrallaan.