9.9.2007

Huh, hellettä!

 


Jos joku päivä tapaan ilmastointilaitteen keksijän taputan selkään, kiitän ja saatanpa tarjota hänelle oluenkin. Viikonlopuksi tuli taas helle. Tänään on ulkona lämmintä yli 30 astetta varjossa. Sisällä on ilmastoinnin ansiosta mukavan viileää.

Juuri palattiin kaupungilta takaisin. Pari tuntia hengailtiin Revere Beachiltä, josta yllä oleva kuvakin on. Ranta on pitkä, hiekka on hienoa (lue: sitä meni joka paikkaan) ja porukkaa oli. Rantabaareja ei oikein ollut ja palvelutaso oli muutenkin heikko. Rantakausi taitaa täälläkin olla ohi. Viikonlopuksi vaan sattui tulemaan poikkeuksellisen lämmintä.

Syötiin Hard Rock Cafessa, joka oli juuri uudistettu. Rock-aiheista rekvisiittaa oli seinillä, kuten Kurt Cobainin rikkoma kitara, Elviksen nuotteja ja Paul McCartneyn kirjoittama kirje. Paikka oli ihan mukava ja palvelu oli muuten ihan hyvää, paitsi että pöytiinohjaaja oli aivan liian innokkas smalltalkkinsa kanssa. No pääasia oli, että ruoka oli hyvää ja helteen kuivattama ruumis sai tarvitsemansa nestetäydennyksen. Sam Adamssia juotiin taas. Sam Adams on selvästi yksi parhaista jenkkioluista, jota on laajalti saatavilla. Ollaan parissa mikropanimossa (vähän kuin Plevna) käyty ja niissä on Samia parempia oluita, mutta ne paremmat oluet eivät valitettavasti ole yhtä laajalti saatavilla.

Illalla lähetään varmaan Bostonin yöelämään, jos nyt tässä helteessä jaksaa lähteä. Vaikea uskoa, että eletään jo syyskuuta, tuntuu yhä aivan kesältä.

Ei kommentteja: