4.9.2007

Ostoksilla

Käytiin shoppaamassa oikein amerikkalaisittain. Ajettiin motaria 50 mailin päähän Bostonista Wrentham Willage -ostarille. Ostari oli iso, mutta ihan inhimillisen kokoinen. Lempäälän Ideaparkissa on varmaan hieman enemmän kaupan pinta-alaa. Liikkeitä ostarissa oli todella paljon, sillä ostarissa ei ollut isoja marketteja vaan pääasiassa pieniä merkkiliikkeiden outlet-myymälöitä.

Labour Day -alennukset oli parhaimmillaan 75%. Siltikään en ostanut muuta kuin uudet Levikset. Levikset maksoi 25 taalaa. Alennusta hinnassa ei ollut paljoa. Levikset ovat täällä edullisempia kuin Suomessa. Normihinta tavaratalossa taitaa olla noin 30 dollaria. Wilsons Leather Outletissa olisi ollut juuri sopivan kokoinen nahkatakki sadalla dollarilla (ovh 250$). Vaikka takki näytti ja tuntui hyvältä, ajatus nahkatakista tuntui omituiselta. Ehkäpä nahkatakki ei vaan ole "mun juttu". Niinpä jätin sitten takin ostamatta.

Pitäisi meilata matkatoimistolle. Paluumatkalla minulla on koneenvaihto JFK:lla ja vaihtoaikaa on todella vähän. Bostonin koneen laskeutumisesta on Helsingin koneen lähtöön 40 minuuttia. Vaikka kyseessä on sama terminaali, vaihtoaika on todella niukka. En tunne JFK:ta, kun en ole siellä ennen käynyt. Veikkaan, että vaihtoaika on mahdoton, mutta täytyy kysyä matkatoimistosta.

4 kommenttia:

Ninelli's kirjoitti...

Selvisikö JFK:n vaihtoajat? Laita meiliä Bittimiehen "foster-Momille", selvitellään! Lentoyhtiöt on tärkein tieto!
...Sepolta sain osoitteen...

Rivitutkija kirjoitti...

Moi, Matkatoimiston mukaan vaihtoaika on lentoyhtiön minimivaihdon mukainen ja koska lennot on samalla lipulla niin jos vaihto on mahdoton niin lentoyhtiön vastuulla on järjestää jatko. Et kaipa tuo periaattessa on sitten ok. No mä pistän sulle mailiin vähän tarkemmin tietoja.

Anonyymi kirjoitti...

Uteliaisuuttani kysyn, että ehditkö vaihtaa konetta? Itseni kun siellä pitäisi myös vaihtaa ja tulla Bostonista.

Rivitutkija kirjoitti...

Juu, minä kyllä ehdin, eikä vaihto ollut tiukka.

Kollega koitti samaa yhteyttä viikkoa myöhemmin ja myöhästyi.

Eli toivotan anonyymille onnea, sillä sitä tarvitaan.