14.9.2007

Matkakertomus


Matka alkaa olla ohi. Työt on tehty. Työpöydän siivoaminen ja hyvästien jättäminen olisi enää jäljellä. Paluulento kotiin lähtee huomenna näihin aikoihin. Illalla luultavasti vielä pelaillaan korttia paikallisten kanssa. Eilen syötiin ja juotiin isäntien piikkiin. John Harvad Brew House Harvard Squarella tarjosi hyvää ruokaa ja talon porter on vallan mainiota.

Matkasta onkin tullut kirjoiteltua aika paljon. Alkuun tuli kirjoitettua valmisteluista. Eka postaukseni käsitteli viisumihakua ja sitten kerroin tunnelmista juuri ennen lähtöä. Ekalla viikolla tutustuttiin Cambridgeen. Ensivaikutelma oli ihan hyvä ja alueen yliopistot tekivät kyllä vaikutuksen.

Ruokailu paikallisessa dinerissa oli kokemus, kuten myös joella purjehtiminen.

Ensimmäinen viikonloppu meni Bostoniin tutustuessa ja seuraava New Yorkissa. Deutche Bankin palokin tuli nähtyä. New Yorkin metro ei ollut erityisen mukava, ja niinpä paluu Bostoniin tuntui vähän samalta kuin paluu kotiin.

Ostoksilla oli mukava kierrellä kun kaupat oli hyvin auki. Iso kauppakeskuskin tuli nähtyä. iPhonea tuli ihmeteltyä AppleStoressa.

Kikkailua tuli harrastettua muuttoapuna, yksinpurjehduksella, hummeria syödessä ja metrolippua ostaessa.

Silmät auki on kävelty ja havaintoja on tehty pukeutumisesta lähtien aina tatuointeihin saakka. Itseä on sivistetty museossa, unohtamatta rannalla rentoutumista. Sattumalta tuli maamies nähtyä.

Kaikenkaikkiaan hieno reissu, vaikka kissoja tulikin ikävä.

Ei kommentteja: