4.8.2007

Valmiina lähtöön


Vein kissat vanhemmille hoitoon reissun ajaksi. Kämppä tuntuu oudon tyhjältä, kun karvajalat eivät ole läsnä kaaosta aiheuttamassa.

Paluumatkalla vanhempien luota puhelimeeni tulee soitto tuntemattomasta numerosta. Vastaan puhelimeen. Miesääni selittää. En saa mitään selvää, kunnes mies sanoo, että lento on peruttu. Kele! Mies jatkaa tilanteen selvittämistä. Tampere-Helsinki välin lento on korvattu bussilla, ei siis lento jenkkeihin. Bussi lähtee kaksi tuntia aiemmin kuin lennon piti lähteä. Ilmoittaudun kyytiin, kun muutakaan kuljetusta en jaksa miettiä. Matkaan kuluu siis lähes 18 tuntia. Riittää kärvisteltävää.

Valmistelut alkavat olemaan miltei kunnossa. Reissun kesto on kuusi viikkoa. Liput on. Majoitus järjestyi. Majoitus on kallis, ei kokkausmahdollisuutta, viisi metropysäkkiä yliopistolta, WLAN, mauton sisustus ja takka huoneessa. Läppäri järjestyi ja Internet Tabletti toimii taas. Tabletti korjautui pelkällä akun latauksella. Kamat on melkein pakattu ja akut ladattu. Enää täytyy autotalli tyhjentää ja viedä avaimet velipojalle. Aion siis luopua autotallista.

Kaikki alkaa olla valmista. Lähtö huomenna. Seuraava raportti tulee rapakon takaa.

Ei kommentteja: