14.8.2007

Kierros Bostonissa


Bostonin toiseksi korkeimmassa rakennuksessa, Prudential Towerissa, on näköalapaikka 200m korkeudella. Näköala Bostonin keskustaan on mahtava. Etualalla oleva lasitorni on on Bostonin korkein rakennus, John Hanckock building. Valitettavasti sinne ei päässyt katselemaan näköaloja.

Maisemia katsellessamme bongasimme Fenway-stadionin ja huomasimme, että sielllä on peli käynnissä ja katsomossa on vähän tilaakin. Päätimme kävellä stadionille ja katsoa saammeko liput päivän peliin.



Bostonin suosituin urheilujoukkue on Baseball joukkue Red Sox. Stadionilla käynnissä ollut peli ei ollut Red Sox -peli, vaan ns. minor league -peli. Päätimme silti mennä katsomaan peliä. Lippu kun oli vain kymmenen dollaria. Kun pääsimme sisään peliä oli jäljellä vielä kolme vuoroparia ja se oli meille kyllä ihan riittävästi. Baseball on vähän tylsähkö ja hidastempoinen laji, joten kokemus oli ihan riittävä, vaikka ihan hauskaa oli. Stadionilla oli ihan mukava tunnelma ja hauskoja väliohjelmia kuten frisbeetä koppaileva ja noutava koira.



Pelin jälkeen menimme keskustaan. Heymarket:n alueen ympärillä oli pubeja, pikkukauppoja, paljon ihmisiä ja jopa kävelykatu.







Rannassa oli monia veneitä ja laivoja, jotka tekevät erilaisia risteilyjä merellä. Valaanbongaus risteily voisi harkitakkin, varsinkin kun siihenkin ilmeisesti saisi opiskelija-alennuksen.



Päivän päätteeksi palasimme hotellille.

Ei kommentteja: