7.9.2007

Kenkäkulttuuri

Käytiin Davis-squarella italialaisessa ravintolassa syömässä. Matkalla ravintolaan edellä käveli nuori pariskunta. Miehellä oli musta puku ja naisella harmaa jakkupuku. Miehellä oli lenkkarit jalassaan ja naisella rantasandaalit. En väitä olevani mitenkään muotitietoinen, mutta jopa minun silmääni yhdistelmät vaikuttivat karmeilta. Monta kertaa aiemminkin olen huomannut, että sandaalit ja lenkkarit ovat täällä selvästi yliedustettuja. Hienon puvun tai mekonkin kanssa näkee sekä sandaaleja, että lenkkareita. Ehkä hienoissa tamineissa olevat vaihtavat paremmat kengät vasta perillä jalkaan.

Ei ollut vielä tänään CambridgeSide Gallerian AppleStoressa uusia iPodeja nähtävillä. Itse ajattelin ostaa uuden iPod Touchin 16GB version, mutta se on ilmeisesti tulossa kauppoihin vasta kuun lopussa, joten joudun sen ostamaan vasta palattuani Suomeen. Harmi, sinänsä. Täältä ostamalla olisin säästänyt n. 100 Euroa.

Reissua on nyt viisi viikkoa takana ja vielä viikko edessä. Tänään mietin, että olisi kiva saada ruokaa, johon on suomessa tottunut. Panchon burgereita, Hevalin kebabeja, kotipizzan pizzoja, suomalaisia leipiä, oltermanni-juustoa ja muita kyllä kaipaa. Juveneksen sapuskaa sensijaan ei ole ikävä. No ehkä vähän Fusionin pihvejä sentään. Nyt alkaa olla pikkuisen jo koti-ikävää. Kissoja on tietty ikävä. No toki vähän kavereita, sukulaisia ja tuttujakin :)

Ei kommentteja: