20.9.2007

Kaksi kuukautta

Ensimmäinen blogi-teksti on päivätty 20.7.2007. Nyt tuosta hetkestä on kulunut kaksi kuukautta. Tätä ennen olen julkaissut 50 kirjoitusta. Blogissa on vierailtu 818 kertaa ja sivunlatauksia on tullut 1493 kappaletta. Mukava määrä lukijoita tuoreelle blogille. Lukijoista aika iso osa on ilmeisesti sellaisia, joille olen itse mainostanut blogia tai joku tuttu on blogia mainostanut. Myös Googlen kautta on tullut vierailijota. Heistä aika moni on lukenut kirjoitukseni iPod Touchista, iPhonesta tai digiboxista vanhuksille. Digiboxeista en aio enempää kirjoittaa, mutta luultavasti ensi viikolla saan joko Touchin tai iPhonen ja kertoilen sitten kokemuksistani uuden lelun kanssa.

Ihan hirveästi kommentteja ei ole tullut, mutta muutama positiivinen palaute tutuilta sentään. Blogin kirjoittaminen on ollut hauskaa. Suosittelen kokeilemaan.

Alkuun ajattelin kirjoitella enemmän asiaa ja siinä sivussa välillä kirjoittella arkielämän kommelluksistani. Reissun myötä blogista on tullut pääasiassa virtuaalinen matkapäiväkirjani. Kommelluksista syntyi ihan mukava matkapäiväkirja, jota varmaan tavailen, kun reissu pääsee unohtumaan. Jatkossa päivitystahti saattaa hieman hidastua, ei arjessa kuitenkaan tapahdu samalla lailla kuin reissussa. Tavoitteena on kuitenkin kirjoitella ainakin pari kertaa viikossa. Sisältö on jatkossa luultavasti enempi asiaa, kuin aikaisemmin. Tietenkin, jos jotain oikein “hauskaa” sattuu niin kyllä minä siitäkin sitten kirjoittelen.

2 kommenttia:

Takaisin Kallioon kirjoitti...

...ja jos ei muuta juttua irtoa, niin kissoista voi aina postata kuvia ja videoita. :)

Itse löysin blogisi sen kautta, että Google Analytics kertoi jonkun täältä tulleen blogiini. Oli hieman hämmentävää huomata, että mies kuvassa on jopa tutun näköinen. :)

Rivitutkija kirjoitti...

Kuvia kissoista kyllä riittäisi :)

Olen seurannut seikkailujasi jo jonkin aikaa :) Lyhyen seuraamisen jälkeen havaitsin tapahtumissa jotain hyvin tuttua. Maailma on pieni.